Conform legislatiei romane in vigoare, aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract si de a returna produsele comandate si receptionate, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea comenzii efectuate pe site-ul www.loubijou.ro.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta la adresa prezentata pe site la sectiunea "Contacteaza-ne" sau prin e-mail la adresa office@loubijou.ro. 

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului la sediul firmei comerciantului, aflat la urmatoarea adresa: SC STELLINNI STAR SRL-D, Str. Ziduri intre Vii 19, corp G, apt 13, sector 2, Bucuresti. Nu se accepta retururile expediate prin Posta Romana.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului,  se face pe card-daca asa a fost efectuata plata, timpul de returnare al banilor fiind intre 1 si 30 de zile de la initierea returului.

Daca clientul doreste suma poate fi rambursata si  in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre client. In acest sens, clientul va comunica in scris contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.