Termeni si Conditii

Prin accesarea şi folosirea acestui site, dumneavoastră acceptaţi, fără limitări sau calificări, termenii şi condiţiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.
Sunteţi de acord şi acceptaţi că putem adăuga sau şterge orice informaţie de pe site, fără o notificare prealabilă.

Inregistrare cont nou

Prin creearea unui cont vei putea face cumpărăturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, şi vei ţine evidenţa comenzilor efectuate de tine. În plus beneficiezi şi de puncte de recompensă. Avem in pregatire un program de fidelitate si vom publica pe site detaliile, de indata ce vor fi gata.

Contract online de vanzare cumparare


Prin inregistrarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care www.loubijou.ro  isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

Notificarea primita de catre client, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.


Pentru motive justificate,  www.loubijou.ro (denumit si vanzator) isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comanda. Daca modifica cantitatea  va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna diferenta de suma daca suma totala a fost deja achitata.

 

Contractul se considera incheiat intre vanzator si client in momentul primirii de catre client de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

 

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site-ul loubijou.ro vor sta la baza contractului online de vanzare-cumparare.

Produsele marcate cu banderola "Vandut" sunt produse unicat, care nu se mai pot reproduce, fiind pastrate pe pagina doar cu titlu de prezentare.

Produsele marcate cu banderola "Cu precomanda" pot fi reproduse la cerere, urmand ca o comanda pe aceste produse sa fie confirmata de catre noi, dupa verificarea disponibilitatii materiilor prime. In cele mai multe cazuri, produsele reproduse vor avea probabil alte accesorii sau culori. Va asteptam cu un telefon la numerele: 0722361217 sau 0721072704.


Pentru conditiile de plata va rugam accesati din meniul de jos de pe prima pagina a site-ului: Informatii despre plata

Pentru conditiile de livrare va rugam accesati din meniul de jos de pe prima pagina a site-ului: Informatii despre livrare

Pentru conditiile de returnare a comenzilor va rugam accesati din meniul de jos de pe prima pagina a site-ului: Returnari si Politica de returnari din cadrul meniului Returnari

Pentru conditiile de confidentialitate a datelor furnizate de dumneavoastra, va rugam sa accesati din meniul de jos de pe prima pagina a site-ului: Politica de confidentialitate