Politica de confidentialitate

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. Stellinni Star SRL-D prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace mixte (manuale si automate), cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Notificarea

Operatorul  de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de  Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Legalitatea

Prelucrarea  datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu  prevederile legale;

Scopul bine-determinat

Orice  prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate,  explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la  scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;

Confidentialitatea
Persoanele  care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au  prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de  confidentialitate;

 Consimtamantul persoanei vizate

Orice  prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza  date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata  numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc  pentru acea prelucrare;

Informarea
Informarea  persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale  persoanei vizate prin intermediul website-ului: www.loubijou.ro la sectiunea Politica de confidentialitate.

Protejarea persoanelor vizate
Persoanele  vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni  asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale,  precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a  Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru  apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;

Securitatea
Masurile  de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite prin procedurI  scrise astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu  caracter personal procesate. 

Colectarea de date cu caracter  personal 

S.C.  Stellinni Star SRL-D. prin website-ul www.loubijou.ro poate colecta de la  dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si  daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare, prezentat  pe website-ul www.loubijou.ro, cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin  care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip  "business contact".
Folosim datele cu caracter personal  colectate in urmatoarele scopuri:

-Pentru livrarea comensilor dumneavoastra, folosim numele, adresa si numarul de telefon    

·         -Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra. 

·         -Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.  

·         -Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

   
 

S.C.  Stellinni Star SRL-D. prin website-ul www.loubijou.ro colecteaza  informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in  interiorul site-ului;
S.C.  Stellinni Star SRL-D. prin website-ul www.loubijou.ro  poate folosi in cadrul acestuia  cookies, stocand temporar date cu caracter  personal in urmatoarele scopuri:

·        - Pentru a imbunatati securitatea accesului.  

·         -Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

 

In diferite sectiuni din Site se  gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de  email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra  este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne  contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in  categoria datelor tip "business contact" iar     S.C.  Stellinni Star SRL-D le va  putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, doar cu acceptul  dumneavoastra.
S.C.  Stellinni Star SRL-D poate dezvalui datele cu caracter personal  catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna  credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la  rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C.  Stellinni Star SRL-D si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de  urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de  produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa  furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi  dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
S.C.  Stellinni Star SRL-D nu vinde, schimba  sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti. 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (reglementate  de Legea 677/2001):

 • dreptul  de a obtine de la S.C.  Stellinni Star SRL-D., la cerere si in mod gratuit pentru o  solicitare pe an, confirmarea  faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de S.C.  Stellinni Star SRL-D

 • dreptul  de a obtine de la S.C.  Stellinni Star SRL-D la cerere si in mod gratuit rectificarea,  actualizarea,blocarea  sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in  special a datelor incomplete sau inexacte;

• dreptul de a obtine de  la S.C.  Stellinni Star SRL-D la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a  datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;

• dreptul de a obtine de  S.C.  Stellinni Star SRL-D la cerere si in mod gratuit notificarea catre tertii carora  le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform alin. 2) sau  3), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un  efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

• dreptul de a va opune  in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa  faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii  legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele  in cauza;

• dreptul de a va adresa  justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care  v-au fost incalcate.

De asemenea, pentru a  reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti  adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter  Personal sau/si instantelor de judecata.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C.  Stellinni Star SRL-D certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu  caracter personal.

 S.C.  Stellinni Star SRL-D utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate  salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a  proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in  vigoare.

Serverele pe care Site-urile sunt gazduite  sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in  incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile  rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter  personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca  este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de  securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre  website-ul www.loubijou.ro  este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.
Pentru mai multe detalii  si informatii orice persoana interesata se poate adresa:

Autoritatii Nationale  de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania   

Tel:(021).318059211
Fax: (021).318059602
Web: http://www.dataprotection.ro/

Email: anspdcp@dataprotection.ro